Over ons

Ons doel?

Jou verder helpen!

Het Innovatiehuis is een plek waar je terecht kan met al je vragen over innovatie, samenwerken in de regio en financieringsmogelijkheden. We verbinden, jagen aan, geven advies, vooral concrete handvatten en zetten ons netwerk voor je in. Dankzij de steun die wij ontvangen van gemeenten en onze partners, is ons advies voor jou kosteloos!

Neem rechtstreeks contact op met een van de innovatiemakelaars of via het contactformulier »

Samenwerken

In de regio

Het bedrijfsleven in de regio Noord-Veluwe kenmerkt zich in hoge mate door ‘slimme toepassers’. Verdere automatisering en robotisering vormen zowel een kans als een bedreiging. Ook kent de regio vele zorgorganisaties welke gebaat zijn bij een sterke regio. Onze uitdaging als regio ligt erin om innovatief en wendbaar te blijven ook op de langere termijn.

Het Innovatiehuis wordt gevormd door vertegenwoordigers uit diverse regionale organisaties. Als innovatiemakelaars gaan zij in gesprek met ondernemers uit de regio. Elke maand komen innovatiemakelaars samen.

De focus ligt tijdens dit overleg op:

  • Elkaar op de hoogte houden;
  • Samenwerken;
  • Input vanuit ondernemers met elkaar delen;
  • Verbindingen leggen.

PartnersOntstaan

Binnen het Innovatiehuis worden de krachten van ondernemers, onderwijsinstellingen en lokale overheden gebundeld in de vorm van een kennis- en netwerkplatform. Hierbij is aandacht voor alle facetten van de Noord-Veluwe. Een aantrekkelijke regio om te ondernemen, te werken, te wonen, te leren en te recreëren.

Het Innovatiehuis is ontstaan vanuit de Economic Board Noord-Veluwe. Het is een innovatiecentrum als een uitnodigende kennispoort voor ondernemers, onderwijsinstellingen en talenten. Het Innovatiehuis Noord-Veluwe staat voor de (groene) groei van de economie en werkgelegenheid op de Noord-Veluwe. Innoveren, investeren en (inter)nationaliseren zijn de sleutels tot succes.

We zijn betrokken bij verschillende projecten en initiatieven, zoals Stage in je Regio en het Fieldlab Industrial Robotics. Het Innovatiehuis Noord-Veluwe kan bestaan door de steun van onze partners en een financiële bijdrage van de Noord-Veluwse bedrijvenkringen en gemeente Nunspeet, Ermelo, Elburg en Putten.