Innovatieprijs

Zes kandidaten maakten kans op de Veluwse Innovatieprijs 2022!

WINNAAR VELUWSE INNOVATIEPRIJS Vakjury én Publieksprijs

2 Juni 2022

‘Erfgebonden energie’ noemen zij het zelf. Ze zijn groots in eenvoud en ontwikkelen duurzame concepten die dwars staan op de grote merken en de gevestigde orde. Hun ambitie is reductie van de netbelasting in een woonwijk en verlaging van de energierekening.

Het is een actuele oplossing voor een groot wereldwijd probleem rondom energiearmoede. Dat maakt de maatschappelijke relevantie ook zo groot. De jury is onder de indruk van de toepassing van deze technologie. Het is duurzaam, wereldwijd schaalbaar, de maatschappelijke relevantie is enorm groot en de jury is er van overtuigd dat deze innovatie de potentie heeft om wereldwijd te groeien.

Benieuwd naar andere genomineerden? Ontdek hier wie er kans maakten op de felbegeerde award! Lees verder »

De Veluwse Innovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door (financiële) ondersteuning vanuit: het Noord Veluwe Ondernemersoverleg (NVOO), Veluwe Portaal, Windesheim, Landstede, Broekhuis, Business Club NV, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden.

Terugblik VIP 2022 - Was jij erbij?

Copyright foto's Innovatiehuis Noord-Veluwe / Erwin Winkelman Fotografie

innovatie project

In de spotlight

Textline Reclamecentrum

Textline

Verkeersborden van rijstvliesjes
  • Medewerkers30
  • Opgericht in1990
  • LocatieHarderwijk en Zwolle
Met hun corebusiness buitenreclame is signbedrijf Textline al sinds 1990 succesvol. Een mooie kring van landelijke, regionale en lokale klanten staat aan de basis van dit succes. Sinds een aantal jaren focust Textline zich op de ontwikkeling van duurzame producten

voormalige kandidaten

Veluwse innovatieprijs