Innovatieprijs

MAAK KENNIS MET DE GENOMINEERDEN VAN 2023!

ZORG DAT JE ERBIJ BENT - UITREIKING VAN DE VIP en CAI Challenge Award OP

1 Juni 2023

(Digitale) Innovatie staat voor je klaar op donderdagmiddag 1 juni 2023 bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. De uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs 2023 én de CAI Challenge award voor de meest impactvolle (digitale) innovatie van het jaar!

Check alle genomineerden hier.

Meld je HIER aan om dit event niet te missen!

 

Programma:

16:00 uur - Ontvangst met drankje en amuse
16:30 uur - Aanvang officiële gedeelte
17:45 uur - Afsluiting event met een toost op de winnaars en een gezellige BBQ
20:00 uur - Einde event

Voor elke branche is er dit jaar iets te halen op het gebied van (digitale) innovatie. Van circulaire materialen en procesoptimalisatie tot smart industry en bodemverbeteraar. Of wat dacht je van innovatie en inclusiviteit voor mensen. Want van een idee komt een idee… én jij kunt meestemmen voor de Rabobank Publieksprijs 2023 voor de meest impactvolle innovatie van het jaar!

Naast al die ideeën zullen kandidaten voor de CAI Challenge award hun digitale innovatie pitchen en laten we studenten aan het woord. Innovatie voor de toekomst!

De Veluwse Innovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door (financiële) ondersteuning vanuit: het Noord Veluwe Ondernemersoverleg (NVOO+), Veluwe Portaal, Rabobank, Kennispoort Regio Zwolle, Windesheim, Landstede MBO, Broekhuis, Business Club NV, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden.

De VIP & CAI Challenge 2023 is gestart!


Alle genomineerden hebben elkaar ontmoet en tussen alle groene appels zit één rode als teken van deze bijzondere nominatie onder alle andere ondernemers!
Copyright foto's Innovatiehuis Noord-Veluwe

innovatie project

In de spotlight

Eplucon

'Erfgebonden' energie
  • Medewerkers18
  • Opgericht in2015
  • LocatieNunspeet

Genomineerden

Veluwse innovatieprijs & CAI Challenge 2023