Innovatieprijs

WINNAAR VAN DE VAKJURY VELUWSE INNOVATIEPRIJS 2023 IS REUKEMA!

De VIP & CAI Challenge Award 2023 vond plaats op

1 Juni 2023

(Digitale) Innovatie stond op donderdagmiddag 1 juni 2023 bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. De uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs 2023 én de CAI Challenge award voor de meest impactvolle (digitale) innovatie van het jaar!

Reukema Harderwijk is de winnaar van de vakjury VIP 2023. Martijn van de Poll: “Wat een geweldig event! En wat een eer om deze regionale prijs te ontvangen! En dat terwijl we pas aan het begin staan van onze circulaire ontwikkelingen. Dit geeft energie om door te gaan.”

En we hebben maar liefst twee winnaars voor de Publieksprijs* 2023:
Bakkerij Schuld Oldebroek: Jan-Aart Schuld: “De Publieksprijs bij de Veluwse Innovatieprijs is een erkenning van het succes van Bakkerij Schuld bij het implementeren van duurzame innovaties in de bakkerijsector.”
En RouteLogic Ermelo: Niels Callenbach: “Innoveren gaat niet zonder slag of stoot. Door de Veluwse Innovatieprijs te winnen met Routelogic, voelen we dat we op de goede weg zijn. Het daagt ons tegelijk uit om nog een extra stap bij te zetten en andere geweldige ideeën tot leven te brengen.”
* mede mogelijk gemaakt door de Rabobank

Check alle genomineerden hier.

Voor elke branche was er dit jaar iets te halen op het gebied van (digitale) innovatie. Van circulaire materialen en procesoptimalisatie tot smart industry en bodemverbeteraar. Of wat dacht je van innovatie en inclusiviteit voor mensen. Want van een idee komt een idee… 

Naast al die ideeën hebben kandidaten voor de CAI Challenge award hun digitale innovatie gepitchd en zijn studenten aan het woord geweest. Innovatie voor de toekomst!

De Veluwse Innovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door (financiële) ondersteuning vanuit: het Noord Veluwe Ondernemersoverleg (NVOO+), Veluwe Portaal, Rabobank, Kennispoort Regio Zwolle, Windesheim, Landstede MBO, Broekhuis, Business Club NV, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden.

De VIP & CAI Challenge 2023!


Voorzitter Ronald Cleijsen: “Het was dit jaar opnieuw een lastige keuze! Zoveel diversiteit, zoveel regionale ondernemers op de Noord-Veluwe met innovaties die de toekomst een beetje mooier maken op het gebied van verduurzaming, economische haarbaarheid, samenwerking, energietransitie en circulair ondernemen. Waarbij gebleken is dat deze innovaties wereldwijde impact kunnen hebben.” Mooie projecten van de studenten en prachtige winnaars in Reukema (vakjuryprijs), RouteLogic & Bakkerij Schuld (Publieksprijs) en 's Heeren Loo met hun CAI Challenge award.
Fotografie: Marlous Krul, Studio Velix + Contique – tactische marketing en beeldconcepten, fotograaf: Daan Blankestijn Copyright foto's Innovatiehuis Noord-Veluwe

innovatie project

In de spotlight

Reukema / Myne

Gemengde metaalafvalstromen circulair maken
  • Medewerkers75
  • Opgericht in1917
  • LocatieHarderwijk

Genomineerden

Veluwse innovatieprijs & CAI Challenge 2023