Innovatieprijs

De zoektocht naar het meest vernieuwende bedrijf uit de regio gaat weer van start!

UITREIKING VELUWSE INNOVATIEPRIJS

25 NOVEMBER 2021

Op 25 november is het zo ver, de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. De grote winnaar van 2020: Textline uit Harderwijk. Zowel het publiek als de vakjury zetten Textline’s circulaire verkeersborden op nummer 1. Wie sleept dit jaar de prijs in de wacht? Binnenkort kun jij je aanmelden voor deze feestelijke avond!

Beleef innovatie tijdens de uitreiking op 25 november. De organisatie werkt aan een programma dat jou Noord-Veluwse innovaties laat ervaren en tastbaar maakt. Daarnaast strijden studenten uit de regio met pitches voor hun idee om de Studenten Award. Aanmelden voor de feestelijke uitreiking kan binnenkort!


De Veluwse Innovatieprijs 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning vanuit: het Noord Veluwe Ondernemersoverleg (NVOO), RCT Gelderland en VNO-NCW Midden.

innovatie project

In de spotlight

Textline Reclamecentrum

Textline

Verkeersborden van rijstvliesjes
  • Medewerkers30
  • Opgericht in1990
  • LocatieHarderwijk en Zwolle
Met hun corebusiness buitenreclame is signbedrijf Textline al sinds 1990 succesvol. Een mooie kring van landelijke, regionale en lokale klanten staat aan de basis van dit succes. Sinds een aantal jaren focust Textline zich op de ontwikkeling van duurzame producten

kandidaten genomineerd voor

Veluwse innovatieprijs