Meer informatie over de VIP en CAI Challenge 2023

Check de Veluwse Innovatieprijs en de CAI Challenge

Een nieuw onderdeel van de Veluwse Innovatieprijs: de CAI Challenge. Denk jij wel eens ‘Waarom is daar nog geen app voor?‘ Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@innovatiehuisnoordveluwe.nl en we nemen contact met jou op! Zie voor meer informatie hieronder.

Zorg dat je erbij ben op donderdag 1 juni bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek!

Dirk Jan van Dalfsen ontbreekt op deze foto.

Programma:

16:00 uur – Ontvangst met drankje en amuse
16:30 uur – Aanvang officiële gedeelte
17:45 uur – Afsluiting event met een toost op de winnaars en een gezellige BBQ
20:00 uur – Einde event

NIEUW! De CAI Challenge
Heb jij een slim idee voor een app die het leven makkelijker maakt? Denk aan communicatie op afstand om eenzaamheid tegen te gaan en verbinding te stimuleren. Of medische ontwikkelingen die de zorg makkelijker maken. Contact op afstand tussen zorgverleners en cliënten.
Of juist op het gebied van cyber security het gevoel van veiligheid achter de voordeur vergroten. Of tijdsbesparing door selfservice mogelijkheden en digitale infrastructuren optimaliseren. Van een idee komt een idee!

Deze editie wordt het evenement uitgebreid met een nieuw onderdeel: de CAI Challenge. We gaan specifiek op zoek naar innovaties met maatschappelijke impact die gebruik maken van de digitale snelweg (glasvezel). De CAI Challenge richt zich vooral op innovaties ‘achter de voordeur’. De digitale snelweg loopt immers al tot aan die voordeur. We zoeken Creatieve Actuele Innovatieve oplossingen op het gebied van sociale connectiviteit, veiligheid (incl. cybersecurity), gezondheid & welzijn, onderwijs & educatie en domotica.

Twee kandidaten krijgen de gelegenheid om op donderdag 1 juni 2023 tijdens de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs hun idee live te pitchen. Tijdens het event wordt de winnaar bekend gemaakt.
De winnaar van de CAI Challenge krijgt een prachtige award, hij/zij mag het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk gebruiken als field lab én krijgt ondersteuning van CAI Harderwijk bij het verder ontwikkelen van dat geweldige idee!

Veluwse Innovatieprijs 2023 

Ieder jaar reikt het Innovatiehuis Noord-Veluwe de Veluwse Innovatieprijs (VIP) uit aan een Noord-Veluwse ondernemer met de meest aansprekende duurzame en/of technologische innovatie. Het gaat om innovatieve producten, diensten of processen die gereed te zijn voor implementatie, toepassing en/of vermarkting en een maatschappelijk belang dienen. Het gaat om bedrijven in de maakindustrie, foodindustrie, energie- en milieutechnologie, commercie en ICT.

Met deze prijs (een VIP-vakjuryprijs én een Rabobank Publieksprijs) willen we bijzondere en innovatieve ondernemers in de regio een podium geven. Naast een prachtige award en promotiefilm van jouw innovatie, krijg je zichtbaarheid, grotere naamsbekendheid, toegang tot een breder netwerk, waardevol advies en waar gewenst ondersteuning vanuit het Innovatiehuis Noord-Veluwe.