NETWERK- EN INSPIRATIESESSIE ‘HR MET BALLEN’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NETWERK- EN INSPIRATIESESSIE ‘HR MET BALLEN’

28 juni | 14:00 tot 17:00

Een nieuwe generatie eist andere dingen op het werk. Medewerkers verwachten ander leiderschap. Wat kan jij als HR professional en met je HR beleid daar nou in doen?

Organisatiepsycholoog en schrijver Lennard Toma vertelt tijdens deze interactieve middag over hoe hij dingen binnen HR anders heeft durven te doen, zoals het besluit om medewerkers elkaars salaris te laten bepalen. Hij vertelt niet alleen over hoe hij tevreden medewerkers naar bevlogen heeft gekregen, maar ook om op te vallen als werkgever én hoe hij een menselijkere organisatie heeft gecreëerd.

Hoe durf jij met jouw organisatie op te vallen? Hoe trigger jij leidinggevenden om op een andere manier met hun mensen om te gaan? En hoe krijg jij medewerkers van tevreden naar bevlogen? Volgens Lennard met lef, experimenteren, vragen durven stellen, voorbij ‘wat hoort’ gaan en een beetje gek doen.

Door hilarische anekdotes en concrete handvatten hoopt Lennard je te inspireren om het anders aan te gaan pakken en dat nog leuk te doen ook. Wil jij weten hoe? Meld je dan nu hier aan!

Wanneer: 28 juni 2022
Locatie:     AWL Techniek in Harderwijk
Tijd:           14:00 – 17:00 (inclusief rondleiding)

Aanmelden:
N.B.: Na aanmelding ontvang je binnen enkele werkdagen via Outlook een agenda-bevestiging.

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
14:00 tot 17:00
Site:
https://veluweportaal.nl/28-juni-2022-netwerk-en-inspiratiesessie-hr-met-ballen/

Organisator

Veluwe Portaal