GroeiCafé Ondernemersbijeenkomst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GroeiCafé Ondernemersbijeenkomst

15 september 2021 | 19:00 tot 21:00

Groei Ondernemerscafe

‘Beter Nederlands spreken, werkt beter?’ met Özcan Akyol en Maurice de Greef

Nu er steeds meer mag, is dit is het moment om weer eens persoonlijk met elkaar te netwerken. Het is tijd voor ontmoeting en het delen van verhalen en ervaringen. Woensdagavond 15 september van 19:00 uur tot 21:00 uur is het zover!

Landstede Groei Opleidingen organiseert samen met de Bedrijvenkringen Ermelo, Harderwijk, Putten en Zeewolde de eerste ondernemerseditie van GroeiCafé in Bouw en Infrapark in Harderwijk en wij nodigen je daarvoor van harte uit.

Het doel van GroeiCafé is het onder de aandacht brengen van Leven Lang Ontwikkelen. Het thema van 15 september is ‘Beter Nederlands spreken, werkt beter?’. In de bijlage vind je de aankondiging van de bijeenkomst als PDF.
Wanneer je mogelijkheden ziet om deze uitnodiging te verspreiden binnen je netwerk, dan stellen we dat zeer op prijs. Een persbericht en fotomateriaal voor in nieuwsbrieven e.d. sturen we je graag toe.

Taal is de motor van de economie
Wist je dat maar liefst anderhalf miljoen Nederlanders moeite hebben met communiceren in het Nederlands? Onderzoek wijst uit dat taalvaardigheid van vooral ook (Nederlandse!) jongeren en buitenlandse werknemers een groot struikelblok blijkt als men kijkt naar carrièreperspectief, veiligheid en duurzame inzetbaarheid.

Schrijver, columnist en programmamaker Özcan Akyol en Unesco leerstoelhouder Volwasseneneducatie Maurice de Greef nemen ons die avond mee in hun betoog over het belang van mondelinge taalvaardigheid om de economie draaiende te houden. Beter Nederlands spreken en lezen zorgt voor productiever, gezonder, veiliger en met meer plezier werken en leven.
Ondernemers vertellen over hun inspanningen op taalgebied voor hun werknemers. Het Leerwerkloket geeft uitleg over het Taalakkoord Werkgevers en de financiële ondersteuningsmogelijkheden voor werkgevers die met taal op de werkvloer aan de slag willen.

Verder is er die avond volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Spreken we je daar? Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel graag even aanmelden. Dat kan via deze link.

Tot ziens op 15 september!

Organisator

Landstede

Locatie

Bouw & Infrapark
Ceintuurbaan 2
Harderwijk,
+ Google Maps