De Voorjaarsontmoeting met de uitreiking van de Linnaeusonderscheiding

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Voorjaarsontmoeting met de uitreiking van de Linnaeusonderscheiding

21 april 2022 | 16:30 tot 19:00

Donderdag 21 april vertelt MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof ons over ondernemen in 2022 en de economische actualiteiten tijdens de Voorjaarsontmoeting. Daarnaast neemt Ton van der Giessen, directeur Van Werven, ons mee in zijn verhaal over zijn belangrijkste ervaringen als ondernemer. Zoals gebruikelijk vindt ook de uitreiking van de Linnaeusonderscheiding 2022 plaats tijdens deze bijeenkomst.

Laat je inspireren. Zorg dat je erbij bent! Meer info en aanmelden → https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-voorjaarsontmoeting-257793285657.

De Voorjaarsontmoeting is een gezamenlijke bijeenkomst van VNO-NCW Midden regio VeluweVallei, Bedrijvenkring Ermelo en Bedrijvenkring Harderwijk samenwerkend in Economic Board Noord-Veluwe en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Elburg, gemeente Ermelo, gemeente Nunspeet en gemeente Putten.

De traditionele nieuwsjaarontmoeting is verzet naar het voorjaar en gaat verder onder de naam ‘De Voorjaarsontmoeting’. De Voorjaarsontmoeting zal in het teken staan van ontmoeten én natuurlijk de uitreiking van de Linaeusonderscheiding. Welke ondernemer wordt er dit jaar onderscheiden?

Gegevens

Datum:
21 april 2022
Tijd:
16:30 tot 19:00

Organisator

VNO-NCW Midden

Locatie

Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
Ermelo,
+ Google Maps