Dag van Gelderland 2022 – vrijdag 16-9-2022

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Gelderland 2022 – vrijdag 16-9-2022

16 september | 12:00 tot 17:30

Namens de Provincie Gelderland:

Op vrijdag 16 september 2022 organiseert provincie Gelderland de Dag van Gelderland: het jaarlijks terugkerend evenement waarop we samen werken aan een nóg mooier Gelderland! We nodigen u uit deze middag bij te wonen.

Krachten bundelen
Ook in Gelderland kunnen we er niet meer omheen: onze leefwereld staat onder druk. Hoe zorgen we voor een slimme indeling van de beperkte ruimte voor woningen, natuur, cultuur en ook nog landbouw en duurzame energievoorzieningen? En hoe zorgen we ervoor dat we de goede dingen doen en elkaar hierin vinden? Onder leiding van dagvoorzitter Amara Onwuka gaan we dieper in op onze gezamenlijke uitdagingen en hoe we krachtige samenwerkingen vormgeven. Francesco Wessels neemt ons mee in hoe de sportwereld krachten bundelt en Werner Schouten geeft ons als constructieve rebel een nieuw perspectief.

Maar we gaan ook samen met u hard aan de slag met onze dilemma’s. Als we samenwerken en onze krachten bundelen krijgen we veel voor elkaar. En kunnen we ook de grootste uitdagingen van deze tijd aan. Dat vraagt om actie, om dóen. Tijdens de Dag van Gelderland denken we met elkaar mee en zetten hierin samen de volgende stap.

Aanmelden
Wilt u de Dag van Gelderland bezoeken? Meld u dan hier aan. Het programma duurt van 12.00 – 17.30 uur en vindt plaats in Nijkerk. Kijk op onze website voor het volledige programma en meer details.

Wij kijken ernaar uit om u op vrijdag 16 september te begroeten!

John Berends, commissaris van de Koning
Peter Drenth, gedeputeerde
Jan van der Meer, gedeputeerde
Peter Kerris, gedeputeerde
Peter van ’t Hoog, gedeputeerde
Jan Markink, gedeputeerde
Helga Witjes, gedeputeerde

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
12:00 tot 17:30

Organisator

Provincie Gelderland

Locatie

Hart van Holland
Berencamperweg 12
Nijkerk, 3861 MC
+ Google Maps